La meglio gioventú

Pelicula italiana que narra quaranta anys de la historia italiana , principi del 60, fins el 2003. Historia d’una família i el seu entorn , historia de persones i de societats, canvis físics i emocionals, lluites internes i externes.
“Quisisteis cambiar el mundo a sangre y fuego, y ahora quieres pedir permiso para tocar el organo en una Iglesia” . Sara un dels personatjes, li fa aquesta reflexió a la seva mare, antiga militant de las “brigadas rojas”
Historia de gent , gent que potser ja dona per perdut l’ intent de canviar la societat.

Cap a on es decantarà el jovent. La societat no es deixarà canviar i els flautistes de Hamelin, faran que una part no vulgui canviar res més que una mica el decorat. La llàstima que qui intenti  fer canvis, haurà d’anar amb molt de compte, intervindrà l’Estat i té menys contemplacions i escrúpols  que la “societat”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos

  • Responsable Jesús Rodriguez Sampietro.
  • Finalidad Moderar los comentarios.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios Jesús Rodriguez Sampietro.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.