Sortir per llençar un triple

Els dos cronistes podran donar dues versions diferents:
Falten 5 minuts per acabar el partit , un canvi important , el nou jugador surt a pista substituint a la seva” jefa”, que fins ara, era jugadora-entrenadora. A les grades es comenta que potser el canvi l’ha fet el president del club. La tàctica del nou vingut : “ duro y a la cabeza”, lesionar a algun contrari i perdre, però no ser humiliat.
L’altre crònica:
La mateixa substitució, aquesta vegada , la jugadora-entrenadora, defalleix i demana el canvi, al fallar-li les forces . La veterania del nou jugador farà que la seva entrada creí expectatives, la manera de jugar , com sempre: “netejar, tot el que s’hagi de netejar”. També fer pensar al contrari, de com escapar-se de les pinyes que cauran .Això si, la tàctica, la mateixa que abans.

27-09-2015   a les 22 hores , sabrem si el fitxatge contínua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos

  • Responsable Jesús Rodriguez Sampietro.
  • Finalidad Moderar los comentarios.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios Jesús Rodriguez Sampietro.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.