Raul Romeva ho té clar

Fa uns dies es va “celebrar” el 75 aniversari de la detenció del President Companys, una persona que va pagar amb la seva vida, el representar a un país durant una època convulsa.
Ells, com altres, i en aquest cas també el President Mas , tenen gent a favor i en contra, gent que els estima i gent que els odia. Per Lluis Companys la seva mort va significar que molta gent es decantés cap a la seva estimació.
El President Mas, si guanya les eleccions la seva llista, tornarà a ser President de Catalunya, però ell sap que el poble català , vol un altre manera de governar : diversitat d’opinions en un govern i tirar tots del carro.
Raul Romeva tens raó , declaracions al País: “Si hay una mayoría clara, saldrá un gobierno plural y de concentración con un mandato de avanzar en el proceso.Y en ese contexto, Mas tendrá un papel concreto como quien venga de ERC .Si no lo entendemos fallamos en el anàlisis.”                                                                                                                                    Si guanyeu poseu en pràctica el que la gent demana, governar per tots .

No ha de ser tan dificil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Jesús Rodriguez Sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.