Quo vadis España

Dilluns 7 de Desembre del 2015, comencen els debats preelectorals a Espanya. Tres candidats i una representant d’un partit , el “boss” a Doñana de vacances.
Vaja panorama, enquestes que tornen a donar com guanyador un partit , tacat per la corrupció, que ha donat una volta de rosca cap a lleis mes dretanes, i que posa com gran èxit: “salvar al país d’un rescat”.
Sra. Soraya Saenz de Santamaría, un país amb quatre milions d’aturats, on només un 30 % cobren el subsidi. On la misèria cada dia, aconsegueix guanyar més adeptes, on les infraestructures son cada dia mes obsoletes. On la sanitat es trenca dia a dia. Pobresa energètica. La seva frase es : “una cosa es parlar i l’altre es governar”. Aplaudiments per el descobriment, ja ho hem vist , les paraules del seu partit abans i el que han fet després ho demostren.
Cada factura que es genera amb un 21% ajuda a que els impostos fàcils de cobrar augmentin, com a Fernando VII. Llum, aigua, gas………
Un missatge per “Societat civil” : “Els nobles negocien…” i potser per algú mes , la por es bona consellera però un gran fre per moltes causes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Jesús Rodriguez Sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.