Llibres i internet ,una bona combinació

Ahir divendres 22 d’Abril , vaig llegir a La Vanguardia un article de Iñaki Ellakuria , tractava d’una conferencia del general Félix Sanz Roldán, director del CNI. La part que em va cridar l’atenció va ser una frase del autor, en la que deia que hi havia un tema tabú encara al CNI : la mort de set integrats del Centre Nacional d’Intel·ligència a Irak el dissabte 29 de Novembre del 2003. Jo vaig conèixer aquets esdeveniments quan vaig llegir el llibre “Sin  cobertura” de Jordi Bordas i Eduardo Martín de Pozuelo, la historia està molt ben explicada. Poso dos links: de la prensa del moment de l’atemptat  i del llibre. Cadascun que llegeixi, pensi i opini .                                                                                                                                                     Article de la historia a Irak

La novela

Fa molts vaig llegir el llibre “Tuareg” de Alberto Vázquez Figueroa, em va agradar la historia , mes tard vaig veure la pel·lícula. Tal com reflexan les obres : ser coherent amb un mateix, tant com persona com país es vital.

I els que llegiu el llibre , esteu atents a les últimes frases , a mi em van passar desapercebudes la primera vegada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Jesús Rodriguez Sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.