Vetos i dictadures

2 de Maig del 2016, dia de festa a la Comunitad de Madrid, commemoració de la revolta del poble de Madrid contra la invasió francesa, com sempre el poble, on estaven els poders fàctics?.

El Sr. Mariano Rajoy està a la celebració , que es a lo gran , desfilades de l’exercit, policia municipal, salts de paracaigudistes i el que faci falta.

Bé, com dic, el president en funcions fa unes declaracions i parla de que en política no pot haver hi vetos, i una mica de discurs, jo quedo garratibat, ells “demòcrates” que han aprovat lleis repressores per la ciutadania , abusant de la seva majoria absoluta, que si no erro es el 28% dels vots , un percentatge més baix encara del total de la població .Han convertit una majoria absoluta en una dictadura del parlament , sense consensuar lleis que fan que els ciutadans ens sentim perseguits.

Avui , 4 de Maig, trobo a la biblioteca d’Olot el llibre:” L’Estat contra la democràcia. Manual per desintoxicar-se de la dictadura de la llei”, escrit per en Pau Miserachs Sala, el fullejo i m’adono que  serà el meu llibre de capçalera uns quants dies, perquè la intoxicació es molt greu.

El llibre es oli en un llum , un llibre per repassar-lo i veure tot el que es pot fer “VETAN” a tothom: oposició, ciutadania.

Com diuen ells : “Consejos los mínimos

Escolteu aquesta cançó de Habeas Corpus, i adoneu se de  a qui estem votant i mantenin.

Una part de la lletra: “Sabemos que las buenas palabras son el maquillaje más habitual utilizado por la mentira para de este modo mostrarse atractiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Jesús Rodriguez Sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.