Protocols a la conselleria d’interior

Avui 9 de Maig del 2016 comença el judici als mossos de esquadra acusats de la mort d’un ciutadà al Raval de Barcelona.

El dia dels fets , segons la defensa dels acusats , es van seguir els protocols predeterminats per la Conselleria d’Interior, o la defensa està equivocada o els protocols estan equivocats. Segon punt dels fets d’aquell dia, mossos d’esquadra passant per els domicilis que tinguessin finestres al carrer Aurora i potser havien fet alguna gravació, demanant les gravacions. Si aquest es el protocol de la Conselleria d’Interior, no m’agrada.

Després dels fets del Raval va haver hi un altre incident amb la mort d’un altre persona, un succés a una terrassa d’un bar a prop de la plaça Molina. Ho sento per el noi , cap protocol pot acabar amb la mort d’una persona totalment desarmada.

Hi decidit parlar del tema dels protocols, després de l’últim incident, un mosso d’esquadra, en aquells moments de baixa, dispara a una dona , la mata i després es suïcida.

Després d’aquest incident , alguns càrrecs d’interior han fet comentaris sobre que potser cal retocar protocols.

Jo pregunto , després de tots els incidents que han hagut amb persones que porten armes a la seva feina, quan no estan de servei no seria prudent que les pistoles reglamentaries estiguessin a un armer del seu lloc de feina?.

Quan visito a la meva mare , 84 anys, penso en la mare del noi mort a prop de la plaça Molina , ja no té les seves visites, ja no té el fill per passar algunes tardes amb un cafè en llet i quatre pastes.

Sra. no la conec però penso en vostè quan sento aquesta cançó , no sé com es deia el seu fill però el tinc present i em sap greu la seva mort . Que dura es la mort d’un fill , que dura ha de ser quan no hauria d’haver passat.

Joan Manuel Serrat , “De parto” 1974. Dos anys després , tots pensàvem que no caldria escriure aquestes cartes.

Post data: 10 de Maig, ja ha sortit la sentencia de la mort del Sr.Benitez, una de les penes es que els mossos han de fer uns cursos de rehabilitació  per millorar la seva feina.Important, torneu a mirar els temaris de la Academia de Mollet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Jesús Rodriguez Sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.